RIJNLAND PRAKTIJK DAG | OMSLAGPUNT
Een kleine conferentie met grote gevolgen

17 mei 2017 | Seats2Meet Strijp-S | Eindhoven

 

 

 

 

 

 

DATUM

Woensdag 17 mei, 10.00-17.00 uur (inloop vanaf  09.30 uur)

 

LOCATIE

Seats2Meet Strijp-S, Torenallee 24 Eindhoven

 

KOSTEN

€ 1195,00 voor 4 personen van 1 organisatie, € 350,00 voor individuele deelnemers.

 

AANMELDEN

Via e-mail t.a.v. Carona de Groot, secretariaat@delimes.nl,

onder vermelding van ‘deelname Rijnland Praktijk Dag’.

 

 

 

De Rijnlandse organisatiefilosofie staat als een huis. Links en rechts worden aantoonbare successen geboekt: in de zorg en het onderwijs, bij bedrijven en overheden. Goed voorbeeld doet volgen, maar vaak hinken organisaties bij een omschakeling op twee gedachten. De vakmensen in de voorste linie gaan zelforganiserend of zelfsturend werken, terwijl de leiding volhardt in het klassieke managen en aansturen. Dat werkt niet. Je kunt tenslotte ook niet een beetje vegetarisch eten.

 

Om alles te veranderen moet je overal beginnen. Om de organisatie echt Rijnlands te laten functioneren en floreren, dient deze manier van denken en werken op alle niveaus zijn beslag te krijgen.

 

Daar gaan we met deze actieve conferentie met zijn allen een flinke zet aan geven. Met de hulp van vertegenwoordigers van directie, financiën, hr en de voorste linie van vakmensen uit Rijnlandse organisaties gaan deelnemers van allerlei organisaties - liefst in diezelfde brede samenstelling - aan de slag. Om te komen tot een plan van aanpak om hun eigen situatie en werkwijze Rijnlands in te richten. De praktijk van uw organisatie en die van de andere deelnemers staat dus centraal op deze inspirerende en leerzame dag. En u gaat huiswaarts met een concreet actieplan, samen met uw leidinggevende(n), stafmedewerker(s) en collega(s).

 

Op deze dag vieren we bovendien het 10-jarig bestaan van Slow Management, het enige echte vakblad voor Rijnlanders. Ook wordt het Rijnland Veranderboekje gelanceerd – het derde en laatste deel van de trilogie geschreven door Jaap Peters en Mathieu Weggeman.

 

Zorg dat u er met uw organisatie bij bent!

Meer informatie: www.delimes.nl

 

 

© 2017 Stichting De Snuffelmuis    |    Creative realtisatie ArjenSnijder.Design    |    Powered by Muse